Despre

O poveste la inceput de drum

IUKA este o poveste la început de drum, pornită, înainte de toate, din dragoste pentru frumos, pentru creaţie, pentru natură si pentru bijuterii. Toate produsele sunt lucrate manual cu cea mai mare atenţie de către bijutierii noştri. Aducem deopotrivă la aceeaşi masă simplitatea şi eleganţa, creativitatea şi strălucirea, motivele tradiţionale şi diamantele.

Ştim că procesul de alegere a unei bijuterii cu diamant este unul aparte şi, din acest motiv, IUKA îşi doreşte să creeze o întreagă experienţă pentru cumpărător.

IUKA nu este magazinul obişnuit unde poţi găsi bijuterii cu diamante. IUKA este un întreg concept gândit pentru a îmbina partea vizuală cu partea senzorială, este un concept care prin design, prezentare, amenajare şi customer service introduce cumpărătorul într-o poveste, astfel încât acesta să aleagă bijuteria potrivită în funcţie de emoţiile şi sentimentele pe care vrea să le exprime prin dăruirea ei.

Pe lângă şedinţele de consultanţă one-on-one, specialiştii IUKA oferă inclusiv posibilitatea de a vă crea singur/singură bijuteriile mult visate. Bijuteriile IUKA sunt bijuterii din aur alb, galben sau roz cu diamante, iar gama variată include inele şi verighete, precum şi brăţări, cercei şi pandantive.

Colectia pentru "EL" Titan

Colectia pentru "EL" Titan

Descopera selectia noastra de bijuterii din titan elegante si cu design modern

Vezi colectia
IUKA RAW - 20% REDUCERE

IUKA RAW - 20% REDUCERE

Piese moderne realizate prin prelucrarea fasiilor de diamante neprelucrate.

Vezi oferta ♥