Livrarea si Facturarea

COMANDA SI FACTURAREA

COMANDA - Plasarea unui produs in cosul de cumparaturi si achitarea acestui produs de catre CUMPARATOR folosind una dintre mijloacele de plata specificate de catre VANZATOR.

Adaugarea unui produs in COSUL DE CUMPARATURI fara finalizarea COMENZII nu reprezinta inregistrarea COMENZII si nici rezervarea produsului.

VANZATORUL isi asuma dreptul de a ANULA comanda in urmatoarele conditii:

 • Datele furnizate de catre CUMPARATOR sunt incomplete sau eronate;
 • Plata cu cardul nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului;

VAZNZATORUL va emite o notificare in scris catre CUMPARATOR pentru a-l informa pe acesta de anularea comenzii, exonorandu-se astfel de orice obligatie.

Toate comenzile plasate sunt insotite de o FACTURA FISCALA emisa de VANZATOR, conform legislatiei in vigoare.

LIVRAREA PRODUSELOR

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor pentru o manipulare optima si transmiterea documentelor necesare livrarii.

PRET DERIZORIU

Vanzatorul va face toate eforturile pentru a oferi informatiile corecte privitoare la prețul și caracteristicile produselor. Este posibil ca unele caracteristici si/sau preturi sa fie gresite dintr-o eroare umana.

In cazul in care cumparatorul plaseaza o comanda in care produsul are pretul gresit, vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda cumparatorului.

Conform Art. 1665 din Noul Cod de Procedura Civila

„Preţul fictiv şi preţul derizoriu

(1) Vânzarea este anulabilă atunci când preţul este stabilit fără intenţia de a fi plătit.

(2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când preţul este într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare.”

In cazul inregistrarii unei comenzi in care produsul are caracteristicile eronate dintr-o eroare umana sau tehnica, vanzatorul va depune toate eforturile pentru a livra un produs cu caracteristici asemanatoare produsului comandat. Dacă cumparatorul nu va fi de acord cu această soluție, vanzatorul are dreptul de a anula această comanda.

RETURUL

CUMPARATORUL isi va face cunoscuta intentia de a returna produsule achizitionate in scris, prin completarea FORMULARULUI DE RETUR disponibil pe SITE, la adresa de e-mail office@iuka.ro, informand astfel VANZATORUL de retragerea sa din obligatiile contractuale.

 • CUMPARATORUL poate returna produsele achiztionate in decursul a 14 zile calendaristice de la data achiztionarii on-line pentru restituirea sumei achitate.
 • CUMPARATORUL poate SCHIMBA produsele achiztionate in decursul a 30 de zile calendaristice de la data achiztionarii on-line fara posibilitatea de restituire a sumei achitate. Produsele pot fi schimbate doar daca nu au fost purtate si nu au urme de uzura prezente.
 • BIJUTERIILE PERSONALIZATE NU POT FI RETURNATE, conform legislatiei in vigoare.
 • BIJUTERIILE REALIZATE DOAR LA COMANDA NU POT FI RETURNATE, conform legislatiei in vigoare.
 • MODIFICAREA MASURII INELELOR, in cazul in care acest lucru este posibil, poate fi solicitata in decursul a 14 zile calendaristice de la data achiztionarii on-line; Procedura de modificare este gratuita pentru piesele de bijuterie incrustate cu diamante. Pentru modificarile de marime care necesita adaugarea de material suplimentar, va fi calculat un cost aditional al materialului care va fi comunicat CUMPARATORULUI de catre VANZATOR. Costul va fi raportat la cantitatea de material necesara maririi bijuteriei.
 • COSTUL RETURULUI va fi suportat integral de catre CUMPARATOR.
 • VANZATORUL va suporta cheltuielile de transport aferente returului in urmatoarele situatii:
 • Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;
 • Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate etc.) fata de comanda plasata;
 • Produsele prezinta defecte de fabricatie;

CUMPARATORUL nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte despagubiri, in urmatoarele situatii:

 • Cererea de returnare este facuta dupa incheierea termenului de 14 zile calendaristice, respectiv 30 zile calendaristice de la livrarea produsului.
 • Produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, insotit de documentele aferente.

Suma aferenta rambursului va achitata in contul specificat de catre CUMPARATOR in decursul a 30 de zile calendaristice de la receptionarea produsului, dupa ce acesta este inspectat si aprobat de VANZATOR.

GARANTIE

Toate produsele comercializate de VANZATOR beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare pe teritoriul Romaniei.

Termenul de garanție pentru produsele IUKA este de 2 ani pentru orice lipsa de conformitate existent la data vânzării.  Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16(1) din legea 449/2003(12).

La bijuteriile din aur alb este folosit RODIU pentru a intensifica luciul acestora. Rodiu-ul isi pierde din intensitate in decursul a 6 pana la 12 luni.

GARANTIA nu acopera deteriorarile bijuteriei cauzate din cauza neglijentiei, a accidentarii, a gestionarii necorespunzatoare a produsului.

Termenul de efectuare a reparatiilor pentru produsele aflate in GARANTIE este de 15 zile lucratoare.

LEGEA APLICABILA

Prezentele TERMENI SI CONDITII se supun legislatiei din Romania. Eventualele litigii aparute se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

La finalul celor 2 ani de garantie, costul de intretinere pentru clientii IUKA va fi de 50 de lei pentru fiecare pereche de verighete.

Inele din Aur cu Diamant

Inele din Aur cu Diamant

Descopera selectia noastra de bijuterii din aur si diamante

Vezi colectia
Coliere cu diamant

Coliere cu diamant

Colier din aur 14K si "Naked Diamond"

Vezi oferta ♥